Kinuski-Leivos

UUTUUS!

 

Herkullinen kinuskileivos vadelmatäytteellä.

Laktoositon

 

Ainesosat

Vehnäjauho, sokeri, kananmuna, vesi, rypsiöljy, glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E471,E475),suola, vadelmahillo: (vadelma (36,5%), sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440), säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaineet (E330,E333)), kinuskitäyte: (tärkkelyssiirappi, laktoositon VOI, laktoositon MAITOjauhe, väri karamellisiirappi, aromi)

laktoositon kerma.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1197 kJ
286 kcal
proteiinia 3,1g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
42 g
0 g
30 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
11 g
7,6 g
ravintokuitua 1,5 g
suola 0,4 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa