Viinermunkki

70 g

Laktoositon

 

Ainesosat

Vehnäjauho, vesi, palmu- ja rypsiöljy, kananmuna, sokeri, hiiva, Vadelma-OMENAhillo: (vadelma, OMENA, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440), happamuudensäätöaineet (E330,E333), väri (E162), säilöntöäaine (E202)), kardemumma, suola, leivänparanne (emulgointiaine E472e, dekstroosi, etsyymit). 

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1442kJ
345kcal
proteiinia 7,3g
hiilihydraatteja, joista 
- sokeria
47 g
12 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
13,3 g
 4g
ravintokuitua 2,5 g
suolaa 0,7g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa