Herkkusuu

125 g

Nimensä arvoinen herkullinen Viinermunkki, jossa välissä vadelmavaahto

Laktoositon

 

Ainesosat

Vehnäjauho, kananmuna, sokeri, hiiva, vesi, suola, kardemumma, rapsi- ja palmuöljy, jauhonparanne (E300, entsyymit), Kasvirasvavispi:(kasviöljyt,MAITOproteiini, väri(E160a), emulgointiaineet(E472e,E472b,E322 soijalesitiini), Vadelma-OMENAmarmeladi (Vadelma 18%, OMENA 9%), Vadelma-aromi (seljanmarjatiiviste,tärkkelys,luontainen armo)

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1353kJ
323kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
16 g
8,6g
hiilihydraatteja, joista
- sokeria
35 g
6,7 g
   

ravintokuitua

Proteiinia

1,9 g

6 g

suola

laktoosia

0,6 g

0 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa