Pikku-Patonki

Vehnäpatonkia 3 kpl/pussissa.

Joutsenmerkki osoituksena kotimaisista raaka-aineista.

LAKTOOSITON

 

Ainesosat

(vehnää 70 %) Paino 375 g / 3 kpl.

VEHNÄjauho (70%), vesi, hiiva, palmu- ja rypsiöljy, jodioitu suola (0,7%)leivänparanne: (VEHNÄjauho, emulgointiaine E472e, dekstroosi, jauhonparanne askorbiinihappo, entsyymi). 

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1097 kJ
261 kcal
proteiinia 8,3 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
49,4 g
0,0 g
1,2 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
2,1 g
0,4 g
ravintokuitua 4,0 g
suola 0,7 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa