Kevätmunkki

Kausituote.

Mansikanmakuisella suklaalla kuorrutettu munkki,

-sisällä vaniljatäyte.

 

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, KANANMUNA, rypsiöljy, hiiva, sokeri, vesi,

suola, jauhonparanne(E472e, E471, E160a, E450a, E500)

Vaniljakreemitäyte: Tärkkelyssiirappi, sakeuttamisaineet,(E466,E1442maissi, laktoositon VOI, happamuudensäätöaine(E334), säilöntäaine(E202), armoit, emulgointiaine(E473)

Mansikkasuklaa: (kasvirasvat:(palmu,kookos), herajauhe(MAITO) E322(SOIJAlesitiini), väri E120, E171

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1960 kJ
468 kcal
proteiinia 10 g
hiilihydraatteja, joista
- sokeria
66 g
19 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
16 g
11g
ravintokuitua 4 g

suolaa

laktoosia

1,3 g

0,6 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa