Pohjanmaan vuoka

Valmiiksi viipaloitu kuitupitoinen hapanleipä. Valmistettu perinteiseen tapaan hapanjuureen. Joutsenmerkki osoituksena kotimaisista raaka-aineista.

 

Ainesosat

(ruista 56 %) Paino - g.

Ruisjauho, vesi, hiivaleipävehnäjauho, hiiva ja suola (0,9%).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 968,4 kJ
231,5 kcal
proteiinia 7,4 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
37,2 g
0,0 g
0,8 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
1,7 g
0,2 g
ravintokuitua 8,4 g
natriumia 0,4 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa