Rouhevuoka

 

Ainesosat

430g

Vehnäjauho, maissihiutale, pellavansiemen, soijarouhe, auringonkukansiemen, hirssi, mallas, vehnärouhe, hiiva, margariini, vesi, jauhonparanne (E472e, E300, E1100), suola (1,0%).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa - kJ
- kcal
proteiinia - g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
- g
- g
- g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
- g
- g
ravintokuitua - g
natriumia - g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa