Voisilmäpulla

Laktoositon

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, laktoositon VOI, vesi, sokeri, KANANMUNA, hiiva, suola, leivänparanne( emulgointiaine E472e, dekstroosi, kasvirasva(palmu), jauhonparanne, entsyymi), suola.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1671 kJ
399 kcal
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja

22 g

12 g

hiilihydraatteja, joista
- sokeria
42 g
8 g
ravintokuitua 2,1 g
proteiinia 6,5 g
suolaa 0,6 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa