Laskiaispulla

Laktoositon.

Kausituote.

Saatavana myös manteli-täytteellä.

 

Ainesosat

Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, kananmuna, hiiva, laktoositon kerma,

vadelmahillo: vadelma 36,5%, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440), happamuudensäätöaineet(E330, E333), säilöntäaine (E202),

jodioitu suola,

leivänparanne:(vehnäjauho, emulgointiaineE472e, dekstroosi, jauhonparanne askorbiinihappo, entsyymi).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1424 kJ
339 kcal
proteiinia 4,9 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
34,3 g
0 g
11,7 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
19 g
12 g
ravintokuitua 2,1 g
natriumia 0,13 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

Lapuan Leipä Facebookissa