Mustikka-Suklaa Viineri

Mustikka-Suklaa Viineri

Mustikka-Suklaa viineriMustikka-Suklaa viineri

 

Ainesosat

VEHNÄjauho, palmu-ja rypsiöljy, vesi, sokeri, KANANMUNA, hiiva, kardemumma.

 

Täyte: (aprikoosinsydän, invertti sokeri, modifioitu tärkkelys, suola, säilöntäaine E202, perunatärkkelys, emulgointiaine E475, aromi, vanilliini, kaakaojauhe).

 

Mustikkatäyte: mustikka (40%), sakeuttamisaineet(E440, E1442 peruna)happamuudensäätöaineet (E330,E333), SUKLAAraidat (MAITOproteiini).

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1540 kJ
368 kcal
proteiinia 5,2 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
42 g
0,5 g
19 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
19 g
7,9 g
ravintokuitua 1,6 g
suolaa 0,6 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa