Rusinapitko

400g

Voihin leivottu pullalenki.

 

Laktoositon

 

Ainesosat

Vehnäjauho, vesi, sokeri, rusina, hiiva, laktoositon voi, palmu- ja rypsiöljy, jodioitu suola, leivänparanne: (vehnäjauho, emulgointiaine E472e, dekstroosi, jauhoparanne askorbiinihappo, entsyymi), kardemumma. Voitelu kananmunalla.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 1255 kJ
 298 kcal
proteiinia 7,2 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
52 g
0 g
12,4 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
5,7 g
1,65 g
ravintokuitua 3,9 g
natriumia 0,22 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa