Yritys

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

Toiminta-alueemme on Seinäjoen talousalue. Toimitamme tuotteitamme kuudenkymmenen kilometrin säteellä ympäri Etelä-Pohjanmaata. Työntekijöitä meillä on 22. Leipomo sijaitsee aivan Lapuan keskustassa Härsilän teollisuusalueella.

 

Tekniikka kehittyy ja lisääntyy leipomoalallakin. Meillä ammattitaitoinen henkilökunta on tärkein tuotannontekijä. Heidän käsissään, kirjaimellisesti, on tuotteidemme korkea laatu ja hyvä maku. Ammattitaidon kehittäminen ja ensiluokkaiset raaka-aineet takaavat sen, että voimme jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja keksiä myös uusia. Emme käytä toisten tekemiä raaka-pakasteita. Valmistamme kaikki tuotteemme alusta asti itse. Näin tiedämme mistä tuotteet on tehty ja voimme kehittää nopeastikin uusia tuotteita markkinoille.

 

Laatua vuodesta 1962

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa