Kreivin Polakka

Kuitupitoinen moniviljaleipä.

Kreivin Polakka

Kreivin PolakkaKreivin Polakka

LAKTOOSITON

 

Ainesosat

Vesi, leipäseos (vehnäjauho, ruisjauho, kaurahiutale, soijarouhe, unikonsiemen, pellavansiemen, auringonkukansiemen, seesaminsiemen, rouhittu maissi, vehnälese, kauralese, ruisraski, vehnägluteeni, vehnämallas, kauralitiste, suola (1,3%), palmu-ja rypsiöljy, emulgointiaine E472e, E322, entsyymi, jauhonparanne askorbiinihappo, hiiva.

 

Ravintosisältö

100 g tuotetta sisältää (laskennallinen arvo)

 

energiaa 814,7 kJ
 193kcal
proteiinia 7,9 g
hiilihydraatteja, joista
- laktoosia
- sokeria
32,5 g
0 g
0 g
rasvaa, josta
- tyydytettyjä rasvahappoja
2,8 g
0,65 g
ravintokuitua 4,1 g
natriumia 0,52 g

Laatua vuodesta 1962

Lapuan Leipä on perustettu 1962. Perustajat olivat Olavi ja Eila Kuntsi. Tänä päivänä perinteitä jatkavat tyttäret Marjanne Kuntsi ja Marketta Mikkilä yhdessä Sakari Mikkilän kanssa.

 

Leipomon perustaja Olavi Kuntsi oli syntynyt Laatokan Karjalassa Jaakkimassa. Hänen äitinsä reseptillä teemme edelleenkin piirakkamme.

 

Lapuan Leipä Facebookissa